NOHrD Sprintbok - Ash

72.795 SEK

(inkl. moms)

Passar allt från professionella atleter till de som tar sina första steg från soffan till träningsprogrammet 5K.

 

Sprintbok är ett manuellt format löpband som ser till att du kan springa med en mer ergonomisk stil.

 

Kan fås i hela vårt sortiment av karakteristiska lövträprodukter. Sprintboks snygga estetiska utseende överträffas endast av dess branschledande funktioner.
 

Lagerstatus: Byggd på beställning. Skickas inom 6-8 veckor


 

Kommersiell kvaliet

Som utrustning av kommersiell kvalitet har Sprintbok genomgått rigorösa tester för att garantera att den är lämplig för användning i högtrafikerade gym. Tillverkad av högkvalitativa, hållbara material. Alla rörliga delar har fettats in för all framtid och kräver inget underhåll.
 

 

 

Naturliv kontroll

Sprintbok är utformad för att löpare ska få samma nivå av naturliga kontroll som när de springer utomhus. Hastigheten bestäms av hur snabbt eller långsamt man springer utan några mekaniska begränsningar.

Passar alla

Patenterat flexisystem som dämpar alla steg och absorberar stötar och vibrationer som skydd mot skador och håller bullernivån på ett minimum. Löpbandet Sprintbok består av 62 rörliga träribbor med en yta av linoleum som valts ut för dess naturliga och hållbara egenskaper. Flexistavarna är idealiska för stötdämpning under löpträning.

Förklaring av kurvade löpband

Ett kurvat löpband förbättrar löptekniken och ger stöd åt fötternas främre och mittersta del. Detta är det naturliga sättet att springa på och används av de bästa löparna i världen eftersom det är mycket effektivt och minskar risken för skador.

Form möter funktion

Sprintbok sticker estetiskt ut från sortimentet av konventionella löpband med en smal, kurvad form och elegant träram.

Mer effektiv träning

I en studie från universitet i Exeter som publicerats i Journal of Science and Medicine i Sport fann man att man förbrukar i genomsnitt 30% mer energi när man springer på ett kurvat löpband jämfört med konventionella motoriserade varianter.
 

 

 

Utan motor

Eftersom det är ett manuellt löpband använder Sprintbok inte någon motor för att driva löpbandet. Sprintbok kräver alltså bara ström till pekskärmen och förbrukar en bråkdel av el jämfört med ett konventionellt löpband.

Massivt lövträ

Sprintboks kurvade ram är tillverkad av kompakt lövträ. Och inte bara för utseendet. När Sprintbok är i bruk bidrar träramen till att minska vibrationer. Alla ribbor på Spritboks löpyta har tillverkats av stötdämpande gummi och linoleum.  

 

Pekskärm på 17,2 tum

Träningsinformationen visas på en högupplöst 17,2-tums pekskärm som är kompatibel med hela skalan av appar man hittar på Google Play Store; därmed kan man analysera sina resultat i minsta detalj eller bara koppla av och se på en favoritserie.
 

Kan fås i hela vårt sortiment av hållbara träslag.
 

 

 

Eg

Ask

Walnød

Club