WaterRower Performance Ergometer

Den digitala WaterRower med SmartRow 

WaterRower Performance Ergometer är för dig som är en hängiven fitness- och roddentusiast och vill träna på den ikoniska roddmaskinen WaterRower utan att kompromissa med exakta och detaljerade träningsdata. Finns i både ek och valnöt. 

Pris från 18.695,00 SEK (inkl. moms)

Beskrivning

Med WaterRower Performance Ergometer får du den ikoniska roddmaskinen i den välkända träestetiken / designklassikern med inbyggd SmartRow-teknik som ger dig den ultimata digitala träningsupplevelsen. Med SmartRow överförs dina träningsdata snabbt och enkelt via Bluetooth direkt till appen SmartRow på din surfplatta eller smartmobil. Mät din träning exakt och i detalj, analysera dina resultat och förbättra din prestation. Eller tävla mot andra medlemmar i gemenskapen SmartRow med över 30 000 medlemmar som regelbundet sätter nya personliga rekord. 

 

WaterRower Performance Ergometer har naturligtvis försetts med WaterRowers unika vattentank med 5-19 liter kranvatten som skjuts framåt av det patenterade svänghjulet WaterRower Flywheel och ger dig alla fördelar med naturlig vattenträning. Därutöver har roddmaskinen Performance utrustats med alla de bästa uppgraderingarna: XL-skenor, en hjärtformad fotbräda, bredare grepp och vikbar hållare för smartmobil / surfplatta (OBS: smartmobil / surfplatta ingår ej). 

 

Roddmaskinen har konstruerats med två robusta träskenor och en mycket tyst roddsits så du kan njuta av ljudet från skvalpande vatten under träning.  

 

WaterRower Performance Ergometer har byggts för hand av kvalitetsmaterial i vår fabrik i USA. Roddmaskinen är lätt att manövrera och kan förvaras stående när den inte används. Med WaterRower Performance Ergometer får du verkligen en estetisk fitnessmöbel av hållbar ek eller valnöt som passar in överallt.

Specifikationer

Produkter WATERROWER │Roddmaskiner
Product Info Headlines Show headlines?
Dimensioner – I Bruk (L x B x H): 219 x 56 x 56 cm
Dimensioner - I lager (L x B x H): 56 x 56 x 219 cm
Vikt: 49 kg
Träsorter: Ek
Max användarvikt: 150 kg
Sätes höjd: 31 cm
Skene/Skenor: 2 x Träskenor
Motstånd: Responsivt skovelhjul i vattentank
Bildskärm/dator: SmartRow + SmartPhone/Tablet
Strömförsörjning: 3 x AA batterier
Tilbehör:

Surfplattahållar: Standardl
Bärbar datorhållare: N/A
HiRise-adapter: Option
XL-Rails: Standard
SmartRow: Standardl
ComModule: N/A

Paketstorlek och vikt:

Box 1: 71 x 61 x 65 cm cm / 25 kg
Box 2: 225 x 15 x 10 cm / 15 kg

App's och applikationer: SmartRow
Montering krävs: Ja
Garanti:

Trädelar: 5 år
Övriga delar: 2 år

Dimensioner

FÖRDELARNA

Genomtänkt design ner till minsta detalj