VÅRT ETOS

Det betyder något för oss

Med vår naturliga och hållbara fitnessdesigner gör vi vårt bästa för den värld vi är en del av. Därför arbetar vi ständigt på att förbättra livscykeln för våra produkter från planering till tillverkning och återvinning.
Och vi vill inspirera och motivera dig till ett aktivt och hälsosamt liv som utstrålar fysiskt och mentalt välbefinnande.

 

Som företag är vi särskilt intresserade av FN's hållbarhetsmål nummer 3 som fokuserar på hälsa och välbefinnande samt nummer 12 som fokuserar på produktion och ansvarsfull konsumtion. Läs mer om våra värderingar här och få mer information om hur vi arbetar med hållbarhet.

 • <span>PRODUKT</span> En träningspartner för livet
  PRODUKT En träningspartner för livet
  Vår tidlösa design och det gedigna hantverket av högkvalitativt trä garanterar en extremt lång livslängd på våra träningsprodukter. Den långa livslängden innebär att din investering kommer att hålla livet ut. Och för vår planet innebär det en mer ansvarsfull och hållbar konsumtion.
 • <span>MÄNNISKOR</span> Ett liv i välbefinnande
  MÄNNISKOR Ett liv i välbefinnande
  De flesta av oss känner igen en vardag med stillasittande arbete, fysiska funktionshinder eller psykisk misär som alla lätt kan ta toppen av vår livskvalitet. Som företag är vi engagerade i att bidra positivt till den övergripande hälsan och därför vill vi inspirera och motivera dig till en hälsosammare livsstil som ökar ditt välbefinnande - både din kropp och ditt sinne.
 • <span>PLANETEN</span> Certifierat hållbart trä
  PLANETEN Certifierat hållbart trä
  Våra material väljs ut med omsorg och respekt för naturen. Därför är våra ekologiska fitnessdesigner uteslutande tillverkade av kvalitetsträ från hållbart förvaltade skogar i USA och Tyskland. Läs mer om våra material här.
  Läs mer
 • PRODUKTION
  Den gröna produktionen

  Alla våra fitnessprodukter tillverkas i våra egna moderna fabriker. Roddmaskinerna WATERROWER tillverkas i USA och all träningsutrustning från NOHRD tillverkas i Tyskland. Vi arbetar ständigt på att minska våra koldioxidutsläpp. Därför får fabrikerna grön energi från solceller och värms upp med restavfall från produktionen. På så sätt finns det inget slöseri av trä och bark.

 • CASE
  Hållbarhet när den är som bäst

  Vår fitnessutrustning har utformats för att hålla – estetiskt och funktionellt. Här kan du se en kort video på hur vi uppgraderar en 24 år gammal WaterRower med den senaste tekniken och de senaste innovationerna. Se hur roddmaskinen med bara några justeringar är som ny igen. Detta är hållbarhet när den är som bäst - om du frågar oss.

  Se mer