Träningsprogram för din roddmaskin från WaterRower

OPTIMERA DIN TRÄNING I WATERROWERN

Få mer glädje och värde av din roddmaskin här!
 

Din guide i de här informativa träningssidorna är Jill Lancaster - en mästare på att instruera roddare i användningen av WaterRowers.
Man lär sig enkelt att använda en roddmaskin och Jills instruktioner är din direkta väg mot guldet!
 

Roddteknik

Det är absolut nödvändigt att du har korrekt kroppshållning medan du ror.

Vid varje årtag använder du 84 % av din muskelmassa.

Detta inkluderar alla muskelgrupper - från fingertopparna som håller handtaget till hälarna som vilar på fotstödet - allt arbetar och allt bidrar till varje årtag i roddmaskin.
 

 

Lär dig tekniken

Övningar

Vi har samlat ihop nio fantastiska övningar som du kan använda med din roddmaskin. Vi har alltså gjort det lätt för dig att komma i form. :)
En av fördelarna med rodd är fördelningen av den totala belastningen över ett brett spektrum av muskler och muskelgrupper. Resultatet av den här träningstypen blir en hög kaloriförbränning som endast begränsas av personens / roddarens egen prestationsnivå.

 

 

Utför övningarna

Fel och korrigeringar

Identifiera och korrigera dina fel i tio steg. Läs våra utförliga instruktioner och finslipa dina färdigheter genom att identifiera och korrigera din roddteknik 


Kom ihåg att perfektion på roddmaskinen är mycket viktigt för att du ska kunna dra full nytta av energin du använder vid varje årtag på din WaterRower.

 

Korrigera felen