Varför WaterRower?

Realistisk träning

WaterRowerns funktionsprincip bygger på vattenmotståndet som skapar en jämn och realistisk belastning vid varje roddtag – som att ro på vattnet.
 

På grund av den nedsänkta paddeln som finns i vattentanken, upplever du inte ett ojämnt motstånd som annars är vanligt bland många roddmaskiner.

Ljudlös träning i vardagsrummet

När du tränar är det enda du hör från din WaterRower-roddmaskin det avkopplande, porlande ljudet av vatten i rörelse.
 

Du behöver inte ett separat träningsrum – du kan träna i vardagsrummet eller ett annat rum.
 

Oavsett om du bor i en stadslägenhet eller har tillgång till begränsat utrymme, finns det alltid utrymme för effektiv och icke-bullrig träning med en WaterRower.

WaterRowern är mycket mer än bara snygg design. Först och främst det är en fullblodig roddmaskin vars materialval för in Feng Shui i träningen och rumsmiljön... Man blir förälskad från det första roddtaget... Ska man investera i träningsutrustning för hemmet är detta definitivt vårt bästa förslag.

Løbemagasinet, juli 2016

 

Effektiv träning på kort tid

 

WaterRowern ser till att du får extremt effektiv träning — även om du inte har mycket tid till ditt förfogande.
 

Välj t.ex. intervallträning. Då ror du intensivt under 30 sekunder följt av 30 sekunder i lugn takt. Med endast 10 av intervallerna har du täckt det mesta av din dagliga träning.
 

Med roddmaskinen WaterRower tränar du hela kroppen på en gång. Det är mycket effektiv träning som täcker både över- och underkropp. Dessutom är maskinen särskilt effektiv för att öka både din styrka och konditionsnivå.
 

Designad som en möbel

WaterRowerns fantastiska design får den att distansera sig från andra roddmaskiner i handeln även när man jämför maskinernas utformning.
 

Alla WaterRowers är handgjorda och hopsatta med några av världens finaste träsorter - ask, körsbär, valnöt, bok eller ek.  Roddmaskinens grundläggande delar är tillverkade av finaste lövträd från Appalacherna som uteslutande kommer från hållbart skogsbruk.  
 

Den lyxiga finishen uppnås genom att behandla träet med oljor som framhäver och bevarar träets karaktär.

Praktisk förvaring

På grund av den suveräna designen och en unik möjlighet till att ställa din WaterRower på högkant efter användning, är det naturligt och bekvämt att förvara roddmaskinen i hemmets vardagsrum när du har tränat klart för dagen.
 

Vikten av vatten i vattentanken ser till att WaterRowern står mycket stabilt på högkant och den tar väldigt lite plats.
 

Med de två små hjulen som är monterade i slutet av skenorna, är det mycket lätt att flytta runt WaterRowern.

Supercool maskin! Det måste vara ett nöje att sälja sådana fantastiska produkter. Jag rekommenderar den med glädje till mitt nätverk.

Thomas, Ry

Min WaterRower ger mig snabb och effektiv träning och är samtidigt en prydnad i vardagsrummet. Ljudet av piskande vatten är behagligt och jag kan använda den i min lägenhet utan att störa grannarna som bor ovan och under mig.

Morten, Köpenhamn

 

Vi är alla redan väldigt glada för maskinen. Hela familjen är i full gång varje dag. Ibland är det svårt att få egen träningstid…

Jacob, Odense

 

Det har varit ett par härliga dagar med den nya WaterRowern. Jag rodde mycket till sjöss som ung och har aldrig blivit riktigt nöjd med luftbaserade maskiner. Den här är fantastisk!

Torben, Vorbasse

 

 

 

 

Prova den i 14 dagar!

Vi kan erbjuda dig en unik möjlighet till att testa en WaterRower i 14 dagar - hemma i din egen miljö!
 

Se alla WaterRower-modellerna här och beställ din testperiod av WaterRowern idag!