NOHRD SwingTower

Set med fria hantlar av äkta, handsytt läder

NOHRD SwingTower består av åtta SwingBells (set om 2, 4, 6 och 8 kg) och ett fristående torn för platsbesparande och elegant förvaring av dina hantlar. Finns i ask, ek, valnöt, körsbär, svartbetsad ask och club (hårt träslag). 

Pris från 7.295,00 SEK (inkl. moms)

Beskrivning

NOHRD SwingTower är en komplett uppsättning av åtta SwingBells (set om 2, 4, 6 och 8 kg) samt ett fristående torn för platsbesparande och elegant förvaring av dina hantlar.

De dekorativa SwingBells är ett snyggt och praktiskt alternativ för traditionella kettlebells. Hantlarna består av ett massivt trähandtag som fästs vid en handsydd läderpåse. Varje påse innehåller små järnhagel som förflyttar tyngdpunkten utifrån dina rörelser för att förlänga träningsrörelsen och därmed ge ökad stimuli för dina muskler, leder och din bindväv. De svängande rörelserna gör dig mer smidig, flexibel och motståndskraftig i en vardag med svängande rörelser som en naturlig del av vår repertoar av rörelser. Finns i set om 1, 2, 4, 6 eller 8 kg eller som ett komplett set monterat på SwingBoard. 

Specifikationer

Produkter NOHRD │ Styrka
Dimensioner – I Bruk (L x B x H): 87 x 34 x 34 cm
Vikt:

Four sets of two SwingBells:
2 x 2 kg and
2 x 4 kg and
2 x 6 kg and
2 x 8 kg

Träsorter: Ek, valnöt, ask, körsbär, svartbetsad
Klädsel: Äkta läder
Paketstorlek och vikt:

Box 1: 88 x 40 x 17 cm / 10 kg
Box 2: 55 x 26 x 23 cm / 26 kg
Box 3: 28 x 26 x 23 cm / 17 kg

Montering krävs: Ja
Garanti:

Trädelar: 5 år
Övriga delar: 2 år

Relaterade produkter