NOHrD SwingTower


 

Svängvikterna och tornet från NOHrD består av 4 par hantlar med vikten 2, 4, 6 och 8 kg som ligger på ett fristående solitt trästativ.
 

Ett snygg och praktisk alternativ till traditionella kettlebells. Varje svängvikt har ett solitt trähandtag som fästs till ett handsytt läderfodral. För att uppnå rätt vikt innehåller varje fodral små järnpellets som stöder den dynamiska balansen av din rörelse genom att de flyter runt i fodralet - och levererar därmed extra stimulans till leder, muskler och bindväv.
 

Handsydda av äkta läder

Alla NOHrD SwingWeights är tillverkade av högkvalitativt äkta läder och handsydda för garanterad kvalitet. En integrerad metallskena säkrar den strukturella integriteten för varje vikt.

Solitt trägrepp

Handtagen på svängvikterna är ergonomiskt formade av solitt, oljat trä för att säkra ett tryggt och bekvämt grepp. I slutet av varje handtag står vikten i kilogram

 

Guidade övningar

Man får en omfattande träningsmanual med svängvikterna. Denna kan placeras i hållaren ovanpå tornet så att den är väl synlig under träningspass. Alternativt kan man placera en smartmobil eller surfplatta i hållaren för att titta på övningsfilmer.  

Portabel design

Man kan flytta runt svängvikterna och tornet i hemmet eller på gymmet. Därmed kan man kan träna var och när man vill.   

Reducerad negativ påverkan

Mycket mjukare tryck på kroppen jämfört med vanliga kettlebells. Flera populära övningar för kettlebells leder till att vikterna slår på underarmar och ben och kan därmed orsaka obehag och blåmärken.  Svängvikternas mjuka läderfodral eliminerar detta problem.   

 

Spara utrymme

Designad till att passa i hemmiljöer. När man inte använder svängvikterna ligger de stadigt på tornet för bekväm och platsbesparande förvaring.

Fyllda med järnpellets

För att uppnå rätt vikt innehåller varje fodral små järnpellets som stöder den dynamiska balansen av dina rörelser genom att de flyter runt i fodralet - och levererar därmed extra stimulans till leder, muskler och bindväv.

 

 

Funktionell styrka  

Konventionella, statiska vikter fokuserar på linjära rörelser som tränar stora muskelgrupper. I kontrast till detta flyter fyllningen av järnpellets runt i svängvikternas läderpåse och stimulerar mindre stabiliserande muskler och bindväv.    
 

Kan fås i hela vårt sortiment av hållbara träslag.
 

 

 

Eg

Ask

Walnød

Club

 

Se urvalet här: