NOHrD WallBars

WallBars - En riktig klassiker

NOHrD WallBars oöverträffade funktion: utfällningsfunktionen.


 

Inbyggd, utfällbar ribba

Använd WallBars robusta utfällbara ribba för armhävningar, enkel hängning eller svängning av din kropp. Ribbdelen öppnas enkelt och fästs med ett tydligt klick.

Välj mellan 10 och 14 ribbor

Olika väggar för olika behov: NOHrD WallBars finns i två storlekar med antingen 10 eller 14 ribbor. Avståndet mellan ribborna varierar från respektive 10 till 18 cm.

Säker och robust

Massivt trä, de starkaste säkerhetslinorna på den utfällbara ribban och extra väggfästen ser till att WallBars är ett tryggt och robust multifunktionellt träningsredskap.

Högsta kvalitet, solitt trä

NOHrD WallBars tillverkas av solid ask och ek samt körsbärs- och valnötsträ.

Ask

Ek

Club

Körsbär

Valnöt

 

Multifunktionell träning

Förvandla din WallBars till en multifunktionell träningsstation med extratillbehör.

CombiTrainer

CombiTrainer utökar utbudet av träningsmöjligheter med WallBars på ett avsevärt sätt - endast med hjälp av kroppsviktmotstånd.
Läs mer

MultiAdapter

MultiAdapter är ett separat tillbehör med två funktioner.
Läs mer

Träningsbänk

Klassiska övningar på träningsbänk - oavsett om den används för situps eller träning med fria vikter: häng helt enkelt upp den i valfri ribba.
Läs mer

CombiTrainer tränar effektivt alla muskelgrupper med hjälp av varierande sittande och böjda positioner.

Oavsett kroppsposition så kommer du att träna mot din egen kroppsvikt genom att dra kablarna längs kullagerskivorna och mjukt glida fram och tillbaka på bänken.

- mått: cirka 190 x 60 cm (L x B)
- liggyta: cirka 85 x 35 cm (L x B)
- har utfällbart fotstöd
- kan hakas fast på olika höjder


 

Glidskydd

Bänken CombiTrainer har klätts med ett speciellt stifttyg för att förhindra glidning och garantera ett starkt grepp under träning.

Starkt stöd

CombiTrainer håller dig uppe på ett starkt och robust sätt tack vare sitt utfällbara fotstöd. Haka helt enkelt CombiTrainern på en ribba av eget val för en mängd olika träningsvinklar.

Hög kvalitet

CombiTrainer har tillverkats av solitt trä. Man greppar enkelt linorna och CombiTrainern kan hängas upp i WallBars efter träning för förvaring.

Tyst men ändå kraftfull

Styrrullarna på CombiTrainerns bänkyta glider tyst längs skenorna och ger ett utmärkt stöd. Inga viktjusteringar - träna endast med kroppsmotstånd.

MultiAdapter

MultiAdapter är ett separat tillbehör med två funktioner.

MultiAdaptern är ett idealiskt tillbehör som utvecklats från en enkel, grundläggande idé och erbjuder en rad nya övningar. Haka fast den på valfri ribba för att använda multiadaptern i samband med dips för triceps eller vänd den upp och ner och fäll ut den horisontella ribban. Båda alternativen låter dig lägga till andra specifika övningar för ett fullständigt träningspass.

- mått: cirka 70 x 50 x 33 cm (B x D x H)
- vikt: cirka 12 kg
- tillverkad av metall och trä
- kan hängas i valfri ribba


 

Högkvalitativt hantverk

MultiAdapter har tillverkats av högkvalitativt trä och massiv metall för garanterad kvalitet och precision.

Garanterad stabilitet

Stark hållfasthet och garanterad stabilitet. De naturliga träkornen bidrar med ett bekvämt och säkert grepp.

Stilren design

Sofistikerad och iögonfallande design - den här kombinationen av trä och metall passar i alla inomhusmiljöer.

Användningsområde

Mer än bara en attraktiv design: Träna på MultiAdaptern för ett stort antal specifika övningar som riktar sig mot alla muskelgrupper.

Träningsbänk

Häng den helt enkelt i valfri ribba.

Bänken WallBars är träningsbänk och ryggstöd i ett. Genom att hänga bänken på olika ribbor så utökar du antalet av träningsmoment. Förvara helt enkelt det här snygga tillbehöret direkt på WallBars efter träning.

- mått: cirka 137 x 33 cm (L x B) - tillverkad av svartbetsat trä och äkta läder - kan hängas i olika höjder


 

Sparar plats

Inte bara ett användbart träningstillbehör - bänken WallBars kan hängas direkt på ribban för enkel förvaring.

Kvalitet och design

Massivt trä och slitstarkt läder: träningsbänken är en perfekt kombination av dessa två material.

Precisionshantverk

Varje träningsbänk har tillverkats med noggrant handarbete och testats för hållbarhet - genuint anpassat arbete med etiketten "Made in Germany".

Äkta läder

Handarbetat naturläder från Tyskland som ger varje träningsbänk en unik karaktär; WallBars kan fritt kombineras med allt läder!

Övningar för WallBars

Varför väggstänger? Vilka material? Hur robust? Hur många ribbor behöver jag?

Det finns en enkel princip som gäller för väggstänger: ju högre och bredare, desto bättre. Långa (breda) ribbor garanterar en mängd nya träningsmöjligheter. Väggstänger bör däremot inte vara alltför skrymmande eftersom utrymmet ofta kan vara begränsat vid hemträning.

NOHrD WallBars har tillverkats för att klara av full vikt och uppfylla de högst ställda kvalitetsstandarderna för hantverk. Handgjord och enkel att montera: alla ribbor har fästs individuellt för att hela enheten ska kunna monteras på vägg.
 

En klassisk träningsutrustning av trä

Klassiska väggstänger tillverkas av trä medan vissa tillverkare använder metall. Träningsväggar är standardutrustning i fitnesslokaler, hos sjukgymnasten och på gymmet och nu har de även blivit alltmer populära i privata hem. Träningsredskapen från NOHrD är särskilt bra på att smälta in i hemmet och möter alla estetiska och funktionella krav.

Bär upp till 120 kg/ 265 lbs.

NOHrD WallBars är robusta träningsredskap som tillverkats av högkvalitativt trä. Ribborna ger ett bekvämt grepp och hela enheten klarar en maximal vikt på upp till 120 kg / 265 lbs utan problem.

Antal ribbor:

Mängden av ribbor per väggstångsenhet varierar. Modellerna NOHrD WallBars finns med 10 eller 14 ribbor. I allmänhet föreslår vi WallBars med 14 ribbor eftersom det högre antalet ribbor ger fler vinklar att hålla sig fast vid (eller fästa valfri utrustning till) och därmed ett övergripande högre utbud av möjliga övningar. Ribborna på WallBars är runda och individuellt fastskruvade i sidoplankorna för att garantera ett säkert grepp. Avståndet mellan ribborna har bestämts utifrån optimal användning av träningsutrymmet för hela enheten.

Träna med väggstänger

Perfekt för stretchning, kärn- / ryggträning eller hängande / svängande övningar.

NOHrD WallBars är en multifunktionell träningsenhet tillverkad av fint trä. Särdraget är den utfällbara ribban längst upp. WallBars är ett elegant, robust och säkert träningsredskap. Det omfattande utbudet av träningsmöjligheter ger den statusen som ett multifunktionellt och mångsidigt träningsredskap. Framför allt är WallBars en funktionell platsbesparare med plats för förvaring av tillbehör som CombiTrainer, träningsbänk och MultiAdapter direkt på enheten.

I stort sett så kan alla träna på WallBars oavsett fitnessnivå. Tre träningsområden är särskilt effektiva: bygga upp och öka styrka, koordination och rörlighet.

Fokusera på din styrketräning

Utmana hela kroppen med NOHrD WallBars och träna alla muskelgrupper effektivt på den här enheten. WallBars huvudfunktioner kan användas för en mängd olika övningar - inga tillbehör behövs - och därmed är den ett optimalt val för nybörjare inom styrketräning.

Öka rörligheten

I de här moderna dagarna med långa kontorstider och perioder av stillasittande så är regelbunden rörelse och träning ett måste. Sport- och fitnessexperter är akut medvetna om detta och du hittar knappast en sjukgymnast utan väggstänger. Som en fristående utrustning för muskelbyggande och träningsstöd - NOHrD WallBars passar alla gym, träningslokaler och hem.

Förbättra koordinationen

Träning med Wallbars kräver koncentration: fokusera på nödvändiga rörelser och lär dig att implementera kroppen i dem. Konsekvent träning av balans och svängande moment förbättrar din prestation. Övningar med väggstänger är också idealiska för barn som ska förbättra koordination och övergripande rörlighet.

Tona kroppen med CombiTrainer

Dra fördel av NOHrD CombiTrainer för riktad och effektiv träning av muskelgrupper - oavsett om den används för sittande, böjda eller stående övningar Glidbänken på CombiTrainer har klätts med ett speciellt stifttyg för att förhindra glidning och garanterar ett starkt grepp under träning. Träningspass med CombiTrainer baseras endast på kroppsviktsmotstånd. Träna olika muskelgrupper med hjälp av redskapets fint utformade mekanik: smidig kabeldragning och glidning, kullager på bänk - utmana dig själv med ett stort utbud av övningar utan vikter. CombiTrainer behöver inget extra lagringsutrymme! Bara häng upp den i din WallBars och njut av den extra estetiska utsmyckningen på väggstängerna.

NOHRrD CombiTrainer tillför ytterligare 35 utvalda övningar till ditt träningspass på WallBars. Se nedan för mer information.

MultiAdapter

1 produkt - 2 funktioner

Njut av det här separata tillbehöret till WallBars med två stödfunktioner. Multiadaptern fungerar till dips för triceps eller benövningar för magträning. Eller vänd den helt enkelt upp och ner för att utöka träningspasset på WallBars till att inkludera viktiga övningar som armhävningar, crunches dips.

Dubbelt stöd:

Använd multiadaptern med framåtvända handstänger för:

- assisterade armhävningar
- hängande armhävningar
- dips
- knä- / benlyft
- ”captain’s chairs”
- magträning med crunches / twists

Enkelt stöd:

Häng multiadaptern i väggstängerna med den horisontella stången parallellt med ribborna för:

- dips för triceps
- armhävningar för triceps
- korta armhävningar
- armhävningar
- ”toe tap jumps”
- ”one legged lunges”
- ”bridge kicks”

Träningsbänken

Kan hängas i valfri ribba på WallBars.

Träningsbänken

Träningsbänken fungerar som en träningsbänk och ett ryggstöd och kan hängas upp i valfri ribba. Träningsbänken kan hängas direkt på en ribba för förvaring.

- perfekt för träning i kombination med fria vikter
- sparar plats!
- häng i högre ribbor för ökad svårighetsgrad
- äkta läder och i flera färger

Specifikationer

Mått
Stängd
230 x 79 x 13 cm

Enhetsvikt
10 / 14
19 kg / 21 kg

Personvikt
Max.
120 kg

Paket
Totalt
1 paket

Mått:

 • Höjd: 230 cm (med ej utfälld stång)
 • Bredd: 79 cm / 31’’
 • Djup: 13 cm / 5’’/li>
 • Vikt (14): 21 kg / 46 lb

Extra tillbehör:

 • MultiAdapter
 • CombiTrainer
 • Bänk
 • Utfällbar stång med lås
 • Förlängning

Teknisk Information:

 • Max. vikt: 120 kg / 265 lb
 • Mellanrum mellan ribborna (10): cirka 17 cm
 • Mellanrum mellan ribborna (14): cirka 10 cm
 • Avstånd till vägg: cirka 5 cm - 7 cm / 2'' - 3''
 • Antal paket: 1

Köp din WallBars här: