SmartRow

Uppgradera roddmaskinen WaterRower med SmartRow för den ultimata, digitala träningsupplevelsen. Med hög precision mäter SmartRow varje årtag så du får den bästa utgångspunkten för att förbättra din teknik och prestation. Du kan också få extra motivation genom att jämföra dina data med andra SmartRowers och delta i tävlingar.

2.595,00 SEK (inkl. moms)

Beskrivning

SmartRow är ett remskivsystem som monteras på WaterRower och skickar mycket exakta data för din rodd direkt till appen SmartRow via Bluetooth. Med tekniken SmartRow får du den bästa återkopplingen för din rodd. Elektroniken i SmartRow mäter effekt, draglängd och styrka oberoende av vattennivån i tanken. 

Genom att följa dragkurvan för varje årtag kan du optimera dina rörelser och förbättra din roddteknik. Du kan också lägga till en pulsmätare och registrera resultaten under träning. SmartRow lagrar alla dina träningspass, personliga rekord och träningsvärden på din mobila enhet så du kan analysera dina träningspass och optimera din prestation.

Förutom korrekta och detaljerade data kan du även använda SmartRow för att tävla mot andra. Jämför prestationsmått med andra SmartRowers, utmana en vän i ett lopp eller hitta din dagliga motivation genom att tävla mot Tempo Boat för att slå dina personliga rekord!

  • Passar för alla trämodeller från WaterRower
  • Med den kostnadsfria appen SmartRow för iOS och Android
  • För eftermontering (ingår redan i WaterRower Performance Ergometer)
  • Det krävs ett bröstband med Bluetooth för att sända pulsslag

Se mer här:  www.smartrow.fit 

Specifikationer

Bildskärm/dator: SmartPhone/Tablet
Datautveksling: BlueTooth LE
Strömförsörjning: 3 x AA batterier
Paketstorlek och vikt: Box 1: 15 x 10 x 10 cm / 0,7 kg
App's och applikationer: SmartRow App for SmartPhone and Tablets
Montering krävs: Ja
Garanti: 2 år