NOHrD TriaTrainer

Tre-i-ett-fördelen

Träning för magmuskler samt rygg- och viktbänk


 

Tre-i-ett

I hopvikt läge fungerar TriaTrainer perfekt för träning av mag- och kärnmuskler. Vik ut den ena sidan till första läget och förvandla stolen till en halvbänk för träning av rygg- och sätesmuskler.

I öppet läge med full förlängning kan TriaTrainer användas för alla vanliga bänkpass med eller utan fria vikter.


 

Träning av mag- och kärnmuskler

I hopvikt läge fungerar TriaTrainer perfekt för träning av mag- och kärnmuskler.

Rygg- och sätesmuskler

Vik ut den ena sidan till första läget och förvandla stolen till en halvbänk för träning av rygg- och sätesmuskler.

Bänkövningar

I sitt helt utdragna läge är TriaTrainer perfekt lämpad för alla typer av bänkträning - med eller utan fria vikter.

Högsta kvalitet, solitt trä

NOHrD WallBars tillverkas av solid ask och ek samt körsbärs- och valnötsträ.

Ask

Club

Körsbär

Valnöt

Mångsidig träning

Fotstödet kan justeras i olika lägen för användarens komfort.

Tack vare sin kompakta design så sparar TriaTrainer verkligen in på plats och är alltid lätt att transportera.


 

 

 


 

Magträning för alla träningsentusiaster.

I sin hopvikta position är TriaTrainer idealisk för träning av magmuskler

Välutvecklade bål- och magmuskler är inte bara estetiskt tilltalande utan rekommenderas även utifrån en hälsomässig synpunkt; regelbunden magträning förbättrar och stabiliserar hållningen och förhindrar ryggsmärtor. En magmuskeltränare är den perfekta träningsförstärkaren: oavsett din nivå så kommer magmuskelträningen att utmana dig och leverera resultat.

Magmuskeltränare finns i alla former och storlekar. Magmuskelpressar eller ”abs crunchers” är speciellt inramade redskap med nackstöd. Magmuskelhjul är ett hjul med sidohandtag.

Tränings- eller sittbänken uppfyller alla krav på magträning och garanterar därmed en optimal träning; bara sätt benen bakom fotstödet och sedan kommer din kropp att få tillräckligt med plats för specifika magövningar. I sitt hopvikta läge fungerar TriaTrainer som en perfekt magtränare och kan utan problem kombineras med annan träningsutrustning för en helkroppsträning!


 

Träna med din magtränare:

Lås fötterna bakom fotstödet på TriaTrainer och lyft överkroppen mot benen. Upprepa efter önskemål. Armarna placeras bäst bakom huvudet eller i kors över bröstet. Lägg till fria vikter för extra utmaning! Med TriaTrainers direkta konstruktion, enkla manövrering och alla olika träningskombinationer utmärker den sig som en idealisk magtränare för alla träningsnivåer. Utökad träning med fria vikter ser till att axlar och triceps också blir starkare.

Fokusera på din rygg

I sitt halvöppna läge kan du använda TriaTrainer för träning av rygg- och sätesmuskler.

Din rygg kan utsättas för olika belastningar under dagliga rutiner: hårt fysiskt arbete, långa sittstunder och dålig hållning. Specifik ryggträning rekommenderas i hög grad för att förebygga komplikationer och smärta. I sitt halvöppna läge är TriaTrainer ett effektivt träningsverktyg för specifik träning med fokus på starkare rygg- och sätesmuskler.

Liksom för de flesta fitnessredskapen finns det olika slags ryggtränare. Magmaskiner kombinerar mag- och ryggträning i ett. Träningsstationer erbjuder en bra variation - de mest effektiva och platsbesparande är multifunktionella träningsredskap.


 

Träna med din ryggtränare:

Vid ryggträning använder du TriaTrainerns mittläge: fotstödet ska vara upprätt och den stoppade bänken används för utsträckt benläge. Lås anklarna under det vadderade fotstödet och knäpp händerna bakom huvudet. Aktivera dina ben- och sätesmuskler och höj överkroppen, håll ryggen rak - stanna kvar i positionen och återgå sedan långsamt till startpositionen.

När du gör ryggövningar med TriaTrainer ska du vara noga med att ha en mjuk och jämn rörelse för träning av djupa muskelskikt. Njut av den här träningsbänken för tidsbesparande och effektiv ryggträning i hemmet.

Stilfull träning med fria vikter

Vik ut din TriaTrainer till ett helt öppet läge för en klassisk bänkpress och träning med fria vikter

Övningar med fria vikter har blivit alltmer populärare bland idrottare i hela världen - perfekt för alla träningsnivåer! Använd fria vikter för att rikta in dig på olika muskelgrupper med olika typer av vikter och övningar.

En träningsbänk som TriaTrainer är perfekt för diversifierade, multifunktionella träningspass. Använd den sneda bänkpositionen för muskelbyggande! Den snygga läderklädseln ger dig det nödvändiga säkra greppet för träning.


 

Träna med bänk och fria vikter:

Klassiska bänkpress- och hantelövningar med din TriaTrainer - fäll ut bänken tills den är helt öppen för hantel- eller skivstångsövningar. TriaTrainer levereras inte med skivstöd så vi rekommenderar hantelpass.

Övningar som axelpress eller ”flyes” är enkla och mycket effektiva: Lägg dig ner eller sätt dig på träningsbänken med en hantel i varje hand. Dra armarna upp och ner i en långsam och exakt flygande rörelse eller loop. Var noga med att hålla fötterna stadigt på plats. 

Specifikationer

Mått
Stängd
55 x 90 x 35 cm

Enhetsvikt
Totalt
14 kg

Personvikt
Max.
120 kg

Paket
Totalt
1 paket

Mått / Vikt

  • 90 x 35 x 55 cm / 35,4 x 13,8 x 21,7 tum (stängd)
  • 140 x 35 x 44 cm / 55,1 x 13,8 x 17,3 tum (öppen)
  • Vikt: 14 kg / 30,9 lb/li>

Teknisk Information

  • Max. personvikt: 150 kg / 330,7 lb
  • Justerbart fotstöd
  • Finns i äkta läder eller konstläder
  • Antal paket: 1

Köp din TriaTrainer här: